Xenit är på plats för Microsofts partnerkonferens Inspire (tidigare WPC) som i år hålls i Washington D.C., USA. Med över 17 000 deltagare från 140 olika länder är det onekligen ett av branschens absolut viktigaste och mest välbesökta event.

 

Fokus på Inspire är Microsofts ”roadmap” för kommande året, nätverka och skapa kontakter, ta del av ”best practices”, andras erfarenheter och ta del av Microsofts senaste produktinnovationer.

Från Xenit är Linus Lindström och Fabio Hallerstedt på plats. Måndag, tisdag och onsdag inledes med spännande Keynotes i Verizon Center, här Satya Nadella (CEO Microsoft):

 

Den 25-29:e september i Orlando, Florida (USA) anordnas konferensen Ignite som riktar sig till både slutkunder och partner. Xenit kommer även att vara på plats där och vill ni hänga med oss låt oss att veta ni planerar att vara där. Har ni frågor om hur ni bokar och tar er dit, tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi till!

 

Läs mer på https://www.microsoft.com/en-us/ignite/default.aspx#. Där finns även ett exempel på ett e-postmeddelande att skicka till chefen för att få ett godkännande att åka! 😊