En riktigt bra dag på jobbet!

Det är alltid extra roligt att få jobba med kunder som vågar satsa på ny teknik och som verkligen vill framåt. Lindex är en sådan kund som vi dessutom har haft förmånen att få jobba med under de senaste åren.

I dagarna stod det äntligen klart att vi får prata om vår senaste insats hos dem! Uppdragen var att hjälpa Lindex att optimera en av deras viktigaste plattformar, nämligen deras e-handel. För att möta Lindex högt ställda krav på såväl tillgänglighet som säkerhet byggde vi lösningen på Citrix NetScaler SDX. I kombination med en av världens bästa konsulter inom området, Simon Gottschlag, utgör lösningen idag en av grundbultarna för Lindex fortsatta e-handelssatsning.

Vi är extremt stolta över förtroendet och övertygade om att Lindex kunder kommer att få en riktigt fin upplevelse när de handlar på lindex.com, även när siten är under högt tryck.

 

Ta del av vårt kundcase här eller ladda ner caset direkt som pdf.  Du kan också läsa mer om Simon Gottschlags utmärkelse som Sveriges enda och världens yngsta CTP eller läsa mer om Citrix produkter.

Tveka oavsett inte att höra av dig om du är nyfiken på hur en liknande lösning skulle kunna hjälpa er verksamhet att skapa konkurrensfördelar!