XDC Management

Det är en tidskrävande och kostsam uppgift att ha kontroll på företagets alla enheter. En så pass enkel sak som att inventera mjukvara kan ta dagar och att sedan se till att dessa är uppdaterade är för många ett evigt projekt.

Låt oss på Xenit ta hand om er IT-miljö, det är vi riktigt bra på. Så kan ni fokusera på det ni gör bäst, nämligen att utveckla er verksamhet.

XDC Management är en hanteringstjänst till vilken kunden ansluter sina klienter och servrar. Väl anslutna omfattas dessa av automatisk patch-hantering av operativsystem och programvaror. Tjänsten innebär att ni som kund får bättre kontroll på era enheter och tack vare central managering kan ni effektivisera såväl utrullning av ny programvara som eventuell felsökning på anslutna enheter.

Utifrån era specifika behov kan vi genom XDC Management dessutom automatisera återkommande åtgärder och processer i syfte att hjälpa er bli mer effektiva kring hanteringen av er IT-miljö.

 

Tjänstebeskrivning:

Operativsystem och programvara uppdateras automatiskt på klienter och servrar anslutna till XDC Management. Central hantering säkerställer kontroll av enheter och möjliggör distribution av applikationer till dessa.

Genom fjärrstyrning kan vi effektivisera hela processen från felsökning till avhjälpning och med ett aktivt XDC Supportavtal sköter vi dessutom användarsupport om så önskas.

Förkrav:

Tjänstekonto i kundens domän och på lokala datorer för att verktyget skall kunna genomföra automatiska installationer.

Tilläggstjänster:

Xenit har flertalet tjänster som på ett bra sätt kompletterar XDC Management. För att ytterligare skydda klienter kan XDC Management Antivirus tecknas och genom XDC Support kan Xenit bistå med slutanvändarsupport.