Bild

Microsoft

På Xenit har vi arbetat med Microsofts produkter lika länge som vi funnits. Vi har ett särskilt fokus på infrastruktur och säkerhet. Genom åren så har Xenit utvecklats gradvis med de ändringar som Microsoft lanserat och vi är idag kompetenspartner på flera områden inom både Azure och Office365. Xenits specialister är ledande på så väl renodlade molnlösningar som on-prem och hybridplattformar.

De områden där våra partnerskap och kompetenser inom Microsoft är som starkast är följande:

  • Cloud Platform – Fokus på Microsofts datacenterlösning Azure och att modernisera företag och organisationers infrastruktur och migrera applikationer och data till molnet.
  • Cloud Productivity – Microsofts produktivitetserbjudande Office 365. Xenits specialister arbetar i allmänhet mycket med säkerhet kring molnlösningar och molnteknik i Office 365.
  • Datacenter – Dels infrastruktur on-prem, dels transformera datacenter för att bli mer flexibla, skalbara och kostnadseffektiva genom hybridlösningar. Fokus är hybridlösningar som sömnlöst knyter ihop onprem, lokal in house IT, med molnlösningar.
  • Small & Midmarket Cloud Solutions – Microsofterbjudandet med fokus på mindre kunder. Office 365 och Azure kan idag ge alla kunder oavsett storlek möjlighet till att nå högre produktivitet och säkerhet. Med Microsofts och Xenits erbjudande inom Small & Midmarket Cloud solutions får mindre företag möjlighet att bedriva sin verksamhet överallt och lika effektivt som större företag.

 

Kundcase:

https://www.xenit.se/case/nudie-jeans-molnbaserad-losning-ger-global-prestanda/

https://www.xenit.se/case/gota-energi-losning-som-ger-energi/

 

Läs mer om Microsoft här:

https://www.microsoft.com/sv-se?wa=wsignin1.0

Du kan även läsa mer om Microsoft SPLA Program.

 

Kontakta oss för mer information om vårt partnerskap med Microsoft.