bild

Ett område för varje behov

Våra arbetsområden sträcker sig från kontinuerlig strategisk rådgivning, till projektledning och operativa genomföranden inför och under en förändring, till kvalitetssäkring och förvaltning av verksamhetskritiska system.Vi erbjuder såväl färdigpaketerade som skräddarsydda tjänster baserade på kundens nuvarande situation och önskemål.

bild

Specialister

Xenit har Sveriges främsta specialister inom digitala tjänster. Vi kan hjälpa er med rådgivning, analys, hälsokontroll, förstudier, införanden, projektledning, teknisk design, installation, utbildning, support och verksamhetsstöd.

Läs hur vi hjälpte Capio Närsjukvård

› Läs mer om våra tjänster

bild

Produktförsörjning

Xenit är Citrix Gold Partner och Specialist samt kompetenspartner med Microsoft inom 4 områden. Vi arbetar också nära med Imprivata, Palo Alto och Dell. Utöver det samarbetar vi med Sveriges ledande distributörer för lösa era digitala utmaningar. Vi kan hantera ert hela behov av licens- och produktförsörjning och vi ger er branschens bästa rådgivning.

› Läs mer om hur vi hjälpt RSM

› Läs mer om våra tjänster

bild

Funktionstjänster

Xenit erbjuder ett brett erbjudande av funktionstjänster, färdiga paketeringar för digital infrastruktur. Vi kan ta hand hela kundens digitala infrastruktur men också göra punktinsatser.

› Läs mer om hur vi hjälpt Nudie Jeans

› Läs mer om våra tjänster

Kontakta oss