logga

Kostnadsfri workshop: Molntjänster och digital transformation

Ta företaget till molnet med Microsoft Azure

Molnplattformar som Azure är fulla av möjligheter för tillväxt och affärsutveckling men resan dit kan upplevas komplex. Digital transformation handlar om att lämna gamla arbetssätt och omfamna inte bara ny teknologi utan ett nytt sätt att se på arbete och samarbete. Med vår kostnadsfria workshop får du en tydlig överblick över hur en snabb och säker övergång till molnet kan gå till. Du får också se hur digital transformation och molntjänster kan öppna upp för effektivisering och nya affärsmöjligheter.

Anmäl dig

Workshopen är kostnadsfri

En workshop som blir startskottet för digital transformation

En gratis workshop om två halvdagar för dig och dina kollegor som arbetar inom IT och som vill få förståelse för möjligheterna med Azure och Microsofts molntjänster.
Bild

USP 1

Behovsanalys

Vilka utmaningar står ditt företag inför när det kommer till IT och digital transformation? Först tittar vi tillsammans på er nuvarande IT-miljö och sammanställer en nulägesanalys.

Bild

USP 2

Introduktion till Azure

Vilka möjligheter finns det för ditt företag bland alla molntjänster? Efter en anpassad och djuplodande genomgång av Microsoft Azure får du förståelse för möjligheterna

Bild

USP 3

Skräddarsydd projektplan

Azure är en omfattande molntjänst och det går inte att göra allt på en gång. Med stöd av workshopen anpassas din digitala transformation för största möjliga effekt.

Bild

USP 4

Beslutsunderlag

Efter workshopen har du ett tydligt beslutsunderlag för hur din digitala transformation kan starta, hur kostnadsbilden ser ut och vilket värde Azure kan tillföra din verksamhet.

”Azure-lösningen som Xenit presenterade uppfyller alla de krav vi hade på säkerhet, hög tillgänglighet och skalbarhet.”


Läs mer

Är digital transformation och molntjänster något för ditt företag?

Alla företag är idag i molnet på något sätt, men alla har inte fått upp ögonen för affärsmöjligheterna med Azure och vad den digitala transformationen kan ge. Det handlar om så mycket mer än att bara dela dokument och digitala möten. Molnet och Azure har möjligheter som öppnar upp för nya produkter och tjänster – till och med att utmana etablerade affärsmodeller. Gå till exempel från att sälja prylar till att tillhandahålla en tjänst eller utveckla nya produkter och tjänster. Våra erfarna Azure-konsulter hjälper dig rita upp en karta för din digitala transformation för att du ska få ut maximalt av de molntjänster som får din affär att växa.

Vill du veta mer?

Fabio Hallerstedt
fabio.hallerstedt@xenit.se
010-707 35 20