Aktuellt

Vi på Xenit ger våra kunders medarbetare bättre förutsättningar till distansarbete, samarbete mellan kontor och frihet i val av enheter, arbetstider och arbetsplats. På ett sätt med hög säkerhetsmedvetenhet.

Vi lever som vi lär! Xenit har startat ett pop-up kontor på Mallorca där vi arbetar från vårt konferenshotell istället för från kontoret i Göteborg. Kundleveransen och mötena är desamma tack vare virtuella skrivbord (Citrix) och Skype (Microsoft), men på sydligare breddgrader. Som en bonus får vi även möjlighet att umgås och lära känna varandra bättre – särskilt viktigt och roligt med tanke på alla nya medarbetare som börjat hos oss under våren.

Xenit pop-up Mallorca – Business as Usual #UnboxYourBusiness

Läs hela inlägget

Även i år är Xenit på plats när Citrix Synergy går av stapeln!

Här ser vår CTP Simon Gottschlag Vision Keynote från första raden.

Läs hela inlägget

Hårt slit lönar sig!

Vi kan stolt berätta att Xenit har tagit den fjärde av totalt fyra specialistcertifieringar hos Citrix och vi kan nu även kalla oss för ”Mobility Management Specialist”!

Läs hela inlägget

Igår firade vi treårsjubileum med vårt event ”En öl på Xenit – med fokus på digital infrastruktur”. Eventet blev fullsatt och stämningen var på topp. Vi åt surdegspizzor från Brewers Beer Bar och kvällen till ära fyllde vi vår ölkyl med egenscriptade Xenitöl!

Läs hela inlägget

Under våren har vi haft förmånen att ha haft Ismael Olofsson från NTI-Gymnasiet här under 6 veckors tid. Här beskriver Ismael lite mer om sin praktikperiod på Xenit:

Läs hela inlägget

Idag välkomnar vi Tobias, Xenits senaste tillskott till familjen! Tobias går alltid all in för det han gör och gillar att nörda ner sig riktigt i saker och ting. Utöver hans tekniska intresse har han tidigare fokuserat mycket på motocross, öl och saltvattensakvarium. Nu för tiden är det mest golf som gäller när han får tid över.

Läs hela inlägget

Tisdagen den 9 maj är det återigen dags för vårt uppskattade event:

En öl på Xenit – med fokus på digital infrastruktur!

Kvällen till ära får vi besök av Microsoft och Citrix! Tillsammans kommer vi att diskutera Microsoft Azure med fokus på IaaS. Som exempel kommer vi ta upp hur man kan använda Citrix produkter i Azure och dessutom referera till ett par av Xenits verkliga kundcase.

När? 9 maj klockan 17.30 – 19.00

Läs hela inlägget

Under förra veckan var vår CTP (Citrix Technology Professional), Simon Gottschlag på plats på CUG (Citrix User Group) i Birmingham, där han under onsdagsförmiddagen höll presentationen:

Working with Unified Gateway – How to Expect the Unexpected

Läs hela inlägget

Igår var Adam Clark och Linus Lindström på plats på Citrix Partner Accelerator (CPA) 2017 i Stockholm. På årets CPA träffades partners tillsammans med Citrix för att få veta mer om de senaste lösningarna och intressanta kundcase men också för att de del av Citrix affärsstrategi och fokus för 2017.

Vinnarna av årets Partner Awards korades och Xenit tog hem vinsten som ”fastest growing partner” i Sverige 2016!

Läs hela inlägget

Vår fantastiska kollega Simon Gottschlag blev idag utsedd av Citrix till medlem i ”CTP Class of 2017”. Det är en enorm bedrift och extremt hårt arbete ligger bakom. Vi vill gratulera Simon Gottschlag till denna fantastiska utmärkelse! Grattis!

Läs hela inlägget