Det är med glädje och stolthet vi kan meddela att Xenit fått förtroendet att leverera ÅF:s virtuella skrivbord och applikationer.

”ÅF ser Cloud computing och virtualisering av arbetplatsen som ett strategiskt viktigt steg för att möjliggöra bättre samarbete över gränser. Med en partner som Xenit får vi inte bara tillgång till rätt kompetens utan också erfarenheter från andra kunder och implementationer som är mycket värdefull i vår fortsatta satsning.” – Henrik Carlberg, Business CIO, ÅF AB.

Lösningen bygger på modern teknik i form av Citrix Cloud och Microsoft Azure, som till skillnad från en traditionell plattform innebär många fördelar. Kunden kan till exempel skala upp och ned såväl kapacitet som prestanda efter rådande behov, men även välja geografisk placering av de virtuella skrivbord och applikationer som lösningen erbjuder slutanvändarna.

”Det är väldigt roligt och inspirerande att få arbeta med kunder som verkligen vågar satsa på ny teknik och ser dess affärsnytta, ÅF är en sådan kund. Det här uppdraget befäster vår position som en av Sveriges starkaste Citrix-partners vilket naturligtvis gör det extra roligt.”Adam Clark, Lösningsarkitekt, Xenit AB.

 

ÅF – Making Future

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

Xenit – Ny dag nya hjältedåd

Xenits uppdrag är att översätta affärsbehov till digital infrastruktur och leverera smarta lösningar. Vi ser ett omättligt behov av IT-tjänster som ger medarbetare bättre förutsättningar till distansarbete, samarbete mellan kontor och frihet i val av enheter, arbetstider och arbetsplats. På ett sätt med hög säkerhetsmedvetenhet.

 

Frågor kring samarbetet och lösningen besvaras av:

Sonny Clark – Sälj & Affärsutvecklare, Xenit AB

sonny.clark@xenit.se, 010-707 35 47

#UnboxYourBusiness